Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

Už jsem to psal někde jinde.

Ani třetina platů všech politiků nemůže nahradit ten nepořádek.

Jediné řešení by bylo odstoupit. To by mělo smysl. ;-€

1 0
možnosti
JV

Autore, líbilo by se Vám, kdyby přispěl na útulek pro psy?

--

Kdyby nic nesliboval, ani byste neměl o čem psát.:-P

0 1
možnosti
JL

Problém vidím v tom, že nikdo nemůže poslat nějaké peníze a říci - tohle chci na splácení státního dluhu. I kdyby ty peníze opravdu odevzdal, tak skončí v příjmech státu a objeví se příští rok v rozpočtu. Ale jestli půjdou ty prachy na státní dluh nebo na opravu Pražského Hradu, tak o tom nerozhoduje prezident, ale poslanci při sestavování rozpočtu. A pak ještě jedno - znal jsem jednoho, který pobíral dva platy - jeden jako poslanec, druhý jako hejtman. Ten někdo tvrdil, že mu jeden plat stačí a ten druhý bude dávat na dobročinné účely. Stalo se - ten člověk se jmenuje David Rath.

1 0
možnosti
DK

Za Zemana byl druha nejnizsi zadluzenost rocne...nizsi byla jen za Klause ale pouze ucetne. Ve skutecnosti vznikal i za Klause skryty dluh viz konsolidacni banka atd...

2 0
možnosti
PV

P16a10v75e28l 75V75é32b38r

11. 2. 2013 22:03

Pane autore, řekněte mi, řekněte: Co má budoucí náš prezident udělat, aby se vám zachoval, aby jeho gesto nemělo pro vás hořkou pachuť a vy byl spokojen? 

(tedy, já vím co: Aby následoval papeže a rezignoval. Jinak nemá šanci. A i ta rezignace by měla pro vás hořkou pachuť "prázdného gesta". Prostě bez šance - již předem odsouzen)

5 2
možnosti
PK

Tak mě napadlo, že kdybych byl Miloš, tak bych polovinu platu dal na léčení a výzkum nevyléčitelné oční choroby, kterou už 30 let trpím. Ale zase by mě někdo nazval populistou. Je to těžké a nevděčné.

3 0
možnosti
PJ

P24e46t37r 27J68a76n83s65k48y

11. 2. 2013 21:46

to je napad k zamysleni.. prezident by mel vytvorit nadaci kterou by ivana spravovala

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS